Software Engineer (32-40 uur)

Ben jij die ervaren PHP-er die zichzelf gerust Software Engineer durft te noemen?

Als developer bij X6.nl werk jij aan toffe SaaS oplossingen die onze retailer klanten helpen bij het bereiken van hun online groeiambities.

Zo werken we bijvoorbeeld full force aan onze tool Retail2Market. Dé product data & feed management software voor Retailers.

Al onze producten en diensten staan in het teken van MKB en Retail en hun online groeiambities. Team X6.nl is ons software ontwikkelbedrijf. Maar Team F&J is bijvoorbeeld ons online marketing bureau. We werken allemaal voor dezelfde doelgroep en met dezelfde missie: Let’s Get You Growing, elke dag een beetje meer.

En dat doen we door onze vijf kernwaarden in te zetten. We zijn ondernemend, gedreven en slim. We zijn fair en we hebben vooral plezier.

Pas jij bij ons?

Kun je je vinden in onze kernwaarden? Top! Maar nog even dit. Je hoort pas écht op onze dansvloer als je ook pro-actief, open, positief en energiek ingesteld bent. Wij zoeken namelijk besluitvaardige afmakers.

Wij zijn een groeibedrijf en zoeken mensen die zin hebben om te bouwen, te gaan. Om ons te helpen onze kwartaal doelen waar te maken, elke dag een beetje beter, elke dag een beetje meer.

Maar hé?! We houden het wel leuk hoor. We mogen ook gewoon fouten maken, juist in ons vak moet je fouten kunnen maken om beter te worden. We leren van onze fouten.

Binnen ons bedrijf gaan we wel altijd respectvol met elkaar (en onze klanten) om en kunnen we op elkaar bouwen en elkaar vertrouwen.

Heb jij:

Het zou mooi zijn als je woonachtig bent in de regio Zwolle, maar het is geen noodzaak. Wel vinden we het belangrijk dat je bereid bent om 1 of 2 keer per week op kantoor in Zwolle te komen.

Wij bieden:

Is dit jouw plek? Jouw droombaan?

Mail jouw onweerstaanbare CV, met nog onweerstaanbaardere motivatie naar:

Vinden wij jouw CV en motivatie overtuigend, dan nodigen we je uit voor een kennismaking.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, gewoon niet doen!

Denk jij nu direct aan iemand, waarbij deze plek past?
Tweet, like, tag of share er op los!