Trots op onze klanten en

SAMENWERKINGEN

Wij geloven in de kracht van nauw samenwerken en weten wat er speelt

Sterke analyse van je werkelijke behoefte
Oplossingen die passen bij jouw processen
Ontwikkelen van klein naar groot
Automatiseren wat nodig is

Software ontwikkeling, API koppelingen
of integratie vraagstukken?

Wat wij doen voor onze klanten? Precies dát ontwikkelen wat nodig is.

Van backoffice systemen en order fulfilment oplossingen. Van RFID technologieën tot client applicaties. En van webapplicatie ontwikkeling tot webportals, API koppelingen en zelfs WordPress plugins… Dát is onze passie, het is ons vak. 

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we een klantencase pagina bouwen die lijkt op een encyclopedie (dus dat doen we je niet aan), maar onderstaande cases zijn interessant. Wie weet doe je nog inspiratie op.

Wil je eens met ons sparren? Bel of mail ons, dat is gratis!

Een grote retail webshop voor
Wolkyshop.com

De ontwikkeling van een krachtige, eigentijdse maatwerk webshop gebaseerd op de nieuwste technieken en technologieën. Met integraties en koppelingen van verschillende systemen ten aanzien van het productaanbod, voorraadposities, verzend partijen, klantgegevens, picklijsten, pakbonnen, klantbeoordelingen noem maar op.

We hebben een stuk van het order fulfillment systeem kunnen ontwikkelen, passend bij de (bestaande) processen van de organisatie.

We hebben een koppeling gelegd naar het loyalty systeem en het verbinden van de online en offline loyalty. Rondom het scannen van de voorraden hebben we onze Easy4RFID tool ingezet en gekoppeld aan de systemen.

Qua techniek en technologie is er zoveel te vertellen over deze case, nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Een webapplicatie voor een
kranten uitgeverij

Een krant beginnen in deze tijd?! Waarom niet heeft onze klant van Hart voor Reclame gedacht. Met een uitgewerkt business model en plan kwam hij bij ons aan tafel. 

Een wijkkrant, met copy helemaal afgestemd op de betreffende wijken. Uitslagen van verenigingen, evenementen, acties, leuke dingen, alles wat te maken heeft met de wijk. Ondernemers uit de wijk adverteren en kunnen hun eigen klanten heel gericht bereiken. Een interessante case.

Samen hebben we alle plannen en ideeën vertaald naar een webapplicatie. Want het beheer rondom een ‘ouderwetse’ krant gaan we natuurlijk wel heel ‘nieuwerwets’ en makkelijk maken.

Aan de slag, van klein naar groot, op weg naar zijn eerste MVP (Minimum Viable Product). Op die manier hebben we 100% budget beheersbaar een eerste versie van de applicatie kunnen ontwikkelen. Van contractbeheer tot het opmaken van de krant.

Wil je een maatwerk applicatie laten ontwikkelen? Laat ons je helpen met een goede marsroute.

Web App ontwikkeling voor
ANWR-GARANT

ANWR-GARANT zet onder andere in op meer rendement voor haar leden. Leden die in hun fysieke winkels te vaak ‘NEE’ aan hun klanten moesten verkopen.

Een probleem dat snel oplosbaar zou blijken. Door één groot digitaal magazijn te ontwikkelen, toegankelijk voor alle leden. En de leden aan te moedigen om altijd te denken vanuit je klant zo goed mogelijk kunnen servicen.

Nooit meer ‘NEE’ verkopen. 

De oplossing? Een app die de online en offline positionering van de ANWR-GARANT leden goed met elkaar verbindt en hun marktposities versterkt.

X6.nl heeft het digitale magazijn gebouwd. Een zeer intuïtieve web app waarin leden kunnen zoeken op merk, artikelgegevens of eventueel een EAN en meteen zien wie het artikel nog wel op voorraad heeft. “Zal ik het naar uw huis verzenden of komt u het liever eerst bij ons in de winkel passen?” 

Wil je een web app laten ontwikkelen? We hebben al heel wat slimme oplossingen mogen lanceren.